طرز تهيه زيتون پرورده

زیتون پرورده در شمال با ترکیب رب انار و گردو و روغن زیتون و سبزی های محلی و افزودنی هایی مثل دانه انار خشکیده درست می شود. در ادامه شما را با طرز تهیه ترشی زیتون پرورده آشنا می کنیم.


مواد لازم برای طرزتهیه زیتون پرورده :

زیتون بدون هسته 500 گرم
چوچاق 1 قاشق غذاخوری
گردوی ساییده شده 100 گرم
سیر 3 حبه
آب انار ترش (رب انار ترش) 1 عدد
دانه ی انار ترش 1 پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
گلپر در صورت تمایل به مقدار لازم

طرز درست کردن زیتون پرورده :

برای طرز تهیه زیتون پرورده، ابتدا زیتون ها و مغز گردو را داخل ظرفی بریزید سپس سبزی چوچاق (از سبزی های مخصوص شمال است که بیشتر در گیلان است) را ریز خرد کنید و 1 قاشق غذاخوری از آن را داخل آن بریزید. سپس سیر را با رنده ریز، رنده کنید و اضافه کنید آب انار ترش را بگیرید و داخل آن بریزید اگر انار تازه ندارید از رب انار ترش هم می توانید استفاده کنید.

 

مقداری نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید و دانه ی انار ترش هم به آن اضافه کنید، اگر دانه ی انار تازه نداشتید اشکال ندارد استفاده از آن الزامی نیست.
پخش زنده دکتری 1401 با حضور رتبه های تک رقمی

کدوم ارز دیجیتال رو بخریم تا بیش از 500درصد سود کنیم؟ سریع ثبت نام کنید

اکنون مواد را خوب با هم مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار بدهید و بعد میل کنید.

 

بیشتر بخوانید: چگونه تلخی زیتون را بگیریم

* برای طرز تهیه زیتون پرورده، اگر سبزی چوچاق را نتوانستید پیدا کنید از جعفری و گشنیز و نعنا استفاده کنید.

 

طرز تهیه زیتون پرورده,زیتون پرورده
روش درست كردن زيتون پرورده
پیشنهاد ویژه
خدمات آموزشی,مشاورهدرمان اختلالات گفتاری کودکانجذب فالوورر,افزایش فالوور,خرید لایک و کامنتلایک،کامنت وفالوور آنی و با کیفیت خانه و آشپز خانه ,مواد شوینده و پاک کنندهدستگاه پشه کش برقی “جدید”

 

خواص زیتون پرورده :

زیتون پرورده، علاوه بر خوشمزه بودنش سرشار از مواد مغذی، مواد معدنی، ویتامین ها از جمله ویتامین E، آهن، مس، فیبر و آنتی اکسیدان و … است.

 

مصرف زیتون پرورده به همراه غذا، مقوی معده و اشتها آور و قابض می باشد.